alt text

Pemegang Pajak Gadai Berlesen

Pinjaman yang paling tinggi mengikut harga emas pasaran, tempat yang paling selamat bagi sandaran anda. Mudah dan Pantas!

Tekan sini
alt text

Tentang kami

Anda mesti tidak dikecewakan jika anda melanggani kedai kami. Kualiti Perkhidmatan Perniagaan Kami!

Tekan sini
alt text

Lokasi Kami

Kami berada di Pekan Changlun, Daerah Kubang Pasu, Jalan Lebuhraya Bukit Kayu Hitam. Singgahlah sekiranya anda pergi ke Thailand.

Tekan sini
alt text

Pertanyaan Lazim

Sebarang soalan lazim dan jawapannya juga terdapat di sini.

Tekan sini

LATAR BELAKANG SYARIKAT

Pajak Gadai Bonus adalah sebuah syarikat yang ditubuhkan untuk melayani sebagai Pemegang Pajak Gadai Berlesen. Syarikat tersebut menawarkan nilai pinjaman yang tertinggi bagi segala pemajakgadaian.

Pajak Gadai Bonus Sdn Bhd memegang slogan "Kualiti Perkhidmatan Perniagaan Kami". Persekitaran kerja yang ramah, adil, dan kreatif selalu dipertahankan. Dalam rangka untuk tahap perniagaan, Pajak Gadai Bonus telah mengambil beberapa strategi pemasaran untuk menarik pelanggan baru dan untuk memperbesar pangkalan pelanggan. Ini akan membentuk dasar, pendapatan sihat yang konsisten untuk memastikan kestabilan usaha sehingga Pajak Gadai Bonus mencapai sasaran Syarikat.

MISI, VISI, INISIATIF SYARIKAT

MISI KAMI

Segala sesuatu yang kami lakukan adalah terinspirasi oleh misi kami. Kami komited untuk memberikan perkhidmatan berkualiti tinggi bagi pelanggan. Kami terus berupaya untuk:

  1. Menciptakan nilai dan membuat perbezaan.
  2. Membangunkan saat optimisme dan kebahagiaan.
  3. Menjaga reputasi dan kepecayaan.

VISI KAMI

Visi kami berfungsi sebagai sasaran dan panduan setiap aspek dari perniagaan kami menggambarkan keadaan yang diinginkan di masa depan jangka panjang syarikat.

  • Profit: Memaksimumkan hasil jangka panjang bagi pemilik saham sama sekali memperhatikan tanggung jawab kami secara keseluruhan.
  • Planet: Membuat perbezaan dengan membantu membina dan sokongan masyarakat yang berterusan.
  • People: Menjadi tempat yang tepat untuk bekerja di mana orang terinspirasi untuk berkongsi yang terbaik untuk sekelilingnya.
  • Power: Memelihara dan memenangi rangkaian pelanggan dan pembekal, bersama-sama kita mencipta saling membantu, nilai abadi, dan memperluaskan perniagaan.
  • Portfolio: Membawa bangsa portfolio dengan bantuan kewangan yang kualiti dan reputasi bagi memenuhi keinginan dan keperluan masyarakat.

 

 

Maklumat Lanjut

Pajak Gadai Bonus Sdn Bhd bertujuan untuk mempromosikan penjimatan, membantu golongan miskin, dan membawa kebahagiaan terbesar bagi orang sekeliling.

 

 

free counters
Free counters